• Megosztás:
Megújult a Cimbora
[28.9.2006]


Kívül-belül megújulva jelent meg a Cimbora, a borítón büszkélkedő ördögfióka Csillag István grafikus alkotása. „Ez a játékos kisördög bújt bele kedvenc lapotokba, ő az, aki élményszerű kalandozásra hív benneteket a Cimbora oldalain, mellétek szegődve, amerre jártok.... Nekünk bevallotta: igazi célja az, hogy megszínesítse mindennapjaitokat, vidámságot keltsen ott, ahol megjelenik, hogy figyeljetek rá, amikor érdekes dolgokat hoz nektek” – ajánlják a szerkesztők a Beköszöntőben minden 5-8. osztályos magyar diáknak a lapot.

Legújabb számában - többek között - Méhes György meséjét, Orbán János Dénes székely Misimackóját, Jánk Károly, Karácsonyi Zsolt, Lackfi János és László Noémi verseit, Keszeg Vilmos hiedelemlényekről szóló új sorozatának első részét olvashatjátok. Emellett viccek, képregény, érdekességek, rejtvények és nyelvi játékok színesítik a szeptemberi számot, Cimbi, a kisördög, naplóírásba kezd, és barangolhattok az állati eszmecserék meglepő, de mulatságos világában is.

Kedvcsinálóként: az új Cimborát ajándéknak szánja a lap kiadója, októbertől lapszámonként 3 új lejért megrendelhető a cimboraterjesztes@gmail.com e-mail címen vagy a 0748-185-587 (Hargita, Kovászna, Brassó megyeiek), 0745 – 253-409 (Maros, Kolozs, Hunyad, Szatmár megyeiek) telefonszámokon valamint az iskolai terjesztőknél.
  • Nyomtat
  • Link küldése
  • Életmód olvasnivaló RSS


24 óra hírei 24 óra cikkei

HIRDETÉS