• Megosztás:
Ingyenes táborozási lehetőség a Hargita megyei árvíz sújtotta településekről származó gyerekeknek
[29.8.2005]


ORSZÁGOS IFJÚSÁGI HATÓSÁG (ANT)
HARGITA MEGYE TANÁCSA
Iktató szám: 8985/2005


Tisztelt polgármester/igazgató asszony/úr!

FELHÍVÁS

Ingyenes táborozási lehetőség a Hargita megyei árvíz sújtotta településekről származó gyerekek részére!

Jelen levelünkkel értesítjük, hogy az Országos Ifjúsági Hatóság és Hargita Megye Tanácsa közösen 2005. szeptember 2 - 9 között tábort szervez a Feketetenger partján, Costineşti üdülőtelepen - Hotel Corsa, 2OO árvíz sújtotta településről származó gyerek részére.

Településenként 10-15 fős csoportok jelentkezését várjuk. Minden 10 fős csoport mellé egy felnőtt kísérő személyt kérünk megnevezni, aki lehet pedagógus, vagy a szülők által elfogadott más felnőtt személy, pl. a helyi ifjúsági szervezet vezetőségének tagja.

Teljes ellátás (szállás, étkezés, utazás) biztosítva!

A táborban az elhelyezés kényelmes szobákban történik, amely a tengerparttól 20 méterre található, a gyerekek számára szórakozási lehetőségeket, versenyeket, drogellenes felkészítőket szerveznek. A tengerparton vízimentés és orvosi ellátás biztosított.

Ezúton felkérjük a Polgármesteri Hivatal vezetőségét, hogy nevezzen ki egy kapcsolattartó személyt, aki közösen a helyi pedagógusokkal segít a gyerekeknek a jelentkezési űrlapok kitöltésében és követi a tábor lebonyolítását.

A jelentkezéseket a Hargita Megyei Tanács Fejlesztési és gazdasági programok igazgatósága az alábbi kritériumok szerint elemzi:
1. az árvíz sújtotta településekről jelentkezők
2. beérkezési sorrend

Mellékelten küldjük a jelentkezési űrlapot, és kérjük, hogy juttasák el a lehetséges kedvezményezettekhez (illetve jelen felhívás másolatát is) és segítsenek azok számára a jól kitöltött jelentkezési lap visszaküldésében!

A jelentkezési űrlapot legkésőbb 2005 szeptember 1.-ig (csütörtök), 10:00 óráig lehet beküldeni: postán (beérkezés időpontja), fax-on a 207716- os számra, e-mailon az torokhanna@cchr.ro címre, személyesen, a Hargita Megyei Tanács – Fejlesztési és gazdasági programok igazgatósága – 208-as iroda.
Bővebb információt a 207700/1310 -es telefonszámon kaphatnak.

A jelentkezések elbírálására 2005 szeptember 1-én kerül sor. Utána minden település polgármestere, iskolája értesítést kap az elfogadott gyerekek neveiről és a további teendőkről. Az elfogadott jelentkezők utaztatását az autóbuszok indulási pontjaihoz, az iskola vagy/és polgármesteri hivatal kell biztosítsa.
  • Nyomtat
  • Link küldése
  • Életmód olvasnivaló RSS


24 óra hírei 24 óra cikkei

HIRDETÉS