• Megosztás:
Az Iskola Alapítvány szociális ösztöndíjpályázata
[14.11.2007]


Az Iskola Alapítvány a Szülőföld Alap valamint Magyarország Miniszterelnöki Hivatalának támogatásával, az Országos Magyar Diákszövetséggel együttműködve szociális ösztöndíjpályázatot hirdet középiskolás diákok, egyetemi hallgatók és doktoranduszok részére.

Pályázhatnak:

Az anyagi nehézséggel küszködő szülők vagy törvényes képviselők, akiknek gyermekei magyar nyelven folytatják középiskolai tanulmányaikat, vagy magyar nyelvet és irodalmat intézményes keretek között tanulnak.

Egyetemi hallgatók, akik valamely romániai állami, vagy magán felsőoktatási intézményben folytatják tanulmányaikat, árvák vagy félárvák, vagy a családban az egy főre eső jövedelem nagyon alacsony.

Doktorandusz hallgatók, akik magyar nyelven óraadók valamely romániai felsőoktatási, vagy akadémiai intézmény keretében, és ezt igazolni tudják.

A pályázati űrlap, valamint a szükséges iratok jegyzéke megtalálható a brassói, bukaresti, jászvásári, kolozsvári, marosvásárhelyi, nagyváradi és temesvári diákszervezetek irodáiban, letölthető az Iskola Alapítvány honlapjáról: www.iskolaalapitvany.ro, valamint az Országos Magyar Diákszövetség honlapjáról: www.omdsz.ro , illetve személyesen igényelhető az Iskola Alapítvány irodájában.


További információk a 0264-592668-as telefonszámon igényelhetők.
Ügyfélfogadás: hétfő-péntek: 10-16 óráig az Iskola Alapítvány irodájában: Kolozsvár, Densuşianu utca 6/A.
  • Nyomtat
  • Link küldése
  • Életmód olvasnivaló RSS
ide kapcsolódik:
24 óra hírei 24 óra cikkei

HIRDETÉS